Informasjon

Skriv inn din mailadresse og trykk Send for å melde deg på vår mailingliste.

Om prosjektet

Prosjektet ble startet av Asbjørn Engedal og frilansjournalist Simon Eriksen Valvik. Redaksjonen består av 13 medarbeidere som er spredt over hele landet. Alle har god erfaring med media og journalistikk.

Valvik er i gang med en bachelor i kommunikasjon ved Universitetet i Agder. Han har i lengre tid fulgt det norske fildelingsmiljøet, og skrevet artikler om det. Engedal studerer for tiden mediefag i London. Han har erfaring fra mindre filmprosjekter og organisering.

Kamerateamet ledes av Kristian Løkken i I/O Film. Han jobber frilans med tv- produksjon, hovedsaklig flerkamera, dokumentar og musikkvideoer.

Flickr

Se bilder på Flickr. Oppdateres forløpende

Facebook


Facebook

Media

Innspillinger

Støtte

Trafo – Pengestøtte Trafo er et nasjonalt tilbud til unge kreatører mellom 16 og 22 år. Tilbudet er utviklet av Kulturbyrået Mesén og Høyskolen i Agder og drives i dag fra Fakultetet for Kunstfag ved Universitet i Agder i Kristiansand.

Problemstilling

Bakgrunnen for dokumentaren er den økende interessen for ulovlig fildeling i Norge. Det har vært mye fokus på dette i media den siste tiden. Advokater har varslet at flere og flere fildelere skal tas. Nettpiratene selv har ikke gitt mye lyd fra seg. Musikk- og filmbransjen fortviler over dårlig salg, og de legger mye av skylden på piratkopieringen. Vår påstand er at flertallet av de som foreslår å legalisere fildeling ikke har tenkt i gjennom konsekvensene. Det samme gjelder de som vil forby alt.

Støtt prosjektet

Vi setter stor pris på alle donasjoner, uansett beløp. Pengene vil gå til produksjonen, markedsføringen og distribusjonen av Norges første fildelingsdokumentar.

Ta kontakt for utfyllende informasjon.

Presse | Utviklet av Frode BangCreative Commons License
Urospredere.no is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 3.0 Unported License